אולם הכניסה הוא מעין פורטל המעביר את בעל הדירה מהרחוב לנוחות הביתה. אתה יכול לצייד את אזור הכניסה כך שהבית כבר נעים מהפתח. אנו מדברים על פריטי ריהוט למסדרון, שאי אפשר לוותר עליהם.
קולב או ארון בגדים
לא כל דירה מצוידת בחדר הלבשה, מה שאומר שבאזור הכניסה נמצא רוב הלבוש החיצוני. תצורת הארון תלויה בגודל המסדרון: זה יכול להיות ארון פינתי מרווח, ארון הזזה או קולב פתוח. היתרונות של ארון בגדים גדול הם שכל הבגדים והנעליים מוסתרים מאחורי החזיתות, מה שהופך את האולם למראה מסודר יותר. להרחבה חזותית של החלל, מומלץ להשתמש בדלת שיקוף. בעת הזמנת ארון בגדים מובנה, עליך לבחור מוצר עד התקרה: כך המבנה יתאים לדברים נוספים. בדרך כלל מאוחסנים נעליים בפנים: כך שלכלוך מהרחוב לא מתפשט בכל הדירה.
היתרון של הקולב הפתוח הוא שהמוצר בעל ווי הקיר נראה קליל ואינו תופס הרבה מקום, אך יש לשמור אותו על תקינותו ולא להעמיס עליו בבגדים. אידיאלי אם המתלה ממוקם בנישה. יתרון נוסף של ווים הוא שניתן לתלות מפתחות, שקיות ולהניח עליהם זמנית שקי מזון. אתה יכול להכין קולב בגדים מסוגנן במו ידיך.
בתמונה נראה ארון בגדים עצמאי לבגדים ונעליים עם חזיתות מראה המרחבים אופטית את החלל ומוסיפים אור.
מתלה נעליים
מקום לאחסון נעליים, כמו גם לבגדים, הוא מסוג סגור ופתוח, כמו גם משולב. ניתן לבנות את ארון הנעליים בארון או לעמוד לבד. מבנים מוכנים הם בצורת ספסל עם מדף, מגירה או קונסולה עם דלתות מתקפלות. חלק מבעלי הדירות מעדיפים אפשרויות לא סטנדרטיות: שידות, עות’מאנים, סלי מתכת. היתרון במדפי נעליים פתוחים הוא שהנעליים מיובשות באופן מיידי ובכך מאריכות את חיי השירות שלהן. אבל המערכת הסגורה מאפשרת לך להסתיר נעליים ולא לשאת זיהום ברחבי הדירה..
מתלי נעליים פתוחים וסגורים יכולים לשמש כספסל, עליו נוח להניח נעליים, כמו גם מקום להנחת תיקים. פני השטח של מבנים גבוהים צרים משמשים כקונסולה שעליה ניתן להציב תפאורה או לאחסן דברים קטנים שונים.
בתמונה יש אולם עם מתלה נעליים המצויד במגירה לפריטים קטנים. מתחת למראה יש פוף עם מכסה, המשמש שטח אחסון נוסף.
מַרְאָה
בד מראה הוא מרכיב הכרחי בכל מסדרון. ככל שהשטח המשתקף גדול יותר, כך החדר נראה רחב יותר. מראה באורך מלא שימושית לפני היציאה מכיוון שהיא מאפשרת לך להעריך את התמונה הכוללת של התמונה שלך.
ניתן לבנות את המראה בתוך ארון-קולב משולב, המותקן על קיר או על דלת כניסה. בחלק מהפנינים המודרניים פשוט מונחת מראה כבדה גדולה על הרצפה, אך אפשרות זו מתאימה רק בחדרים מרווחים בהם הסיכון לגעת בהם הוא מינימלי, כמו גם במשפחות ללא ילדים קטנים..
מראה קיר קטנה עם מסגרת מעניינת תלויה בעיקר כעיצוב, מכיוון שאתה לא יכול לראות את עצמך בצמיחה מלאה בה.
בתמונה מוצגת האפשרות למקם את המראה על הקיר הצדדי של הארון. טכניקה זו מאפשרת לך לסבך את החלל, מבחינה ויזואלית "הֲמָסָה" העיצוב הכולל, וחסוך מקום על הקיר.
גופי תאורה
לא מספיקה נברשת תקרה אחת במסדרון, מכיוון שאנו מכסים את אורו בראשינו. האפשרות הטובה ביותר לאזור כניסה קטן היא מנורת קיר (פמוט) עם אור כיווני ליד המראה. במסדרון ארוך, עדיף לתלות כמה פנסי תקרה, כמו גם תאורה תחתונה לזמן החשוך של היום. הודות לשפע האור, המסדרון הקטן ייראה מרווח יותר: יהיה קל יותר לנעול נעליים ולהלביש את הילד כאן, יהיה קל יותר לנקות ויהיה נעים יותר לחזור הביתה.
בתמונה נראה מסדרון קטן עם מנורה יוצאת דופן המשתקפת במראה ומכפילה את כמות האור.
תַפאוּרָה
ניתן להפוך את המסדרון לנוח ומסוגנן מאוד. אין להקצות תפקיד תועלתני גרידא לאזור הכניסה: אחרי הכל, המסדרון הוא חלק מהדירה, הפנים מתחיל בזה. בנוסף למחזיקי מפתחות מעניינים ודוכני מטריות, תוכלו להציב במסדרון תצלומים, מזכרות, ציורים ועציצים. העיצוב יכול להיות אוסף של כובעים מסוגננים – כובעים או כובעי בייסבול תלויים על ווים, דלת כניסה בהירה או שטיח.
בתמונה יש מסדרון עם דפוס על הקיר, המרחיב ויזואלית את החלל הצר והרכב של מסגרות ריקות..
גלריית תמונות
אתה לא צריך להסתכל על המסדרון כמרחב שאתה צריך לרוץ בו במהירות ולהשאיר שם לכלוך ובגדי רחוב. זהו האולם שפוגש את הבעלים לאחר יום קשה, ונותן לאורחים את הרושם הראשוני של הדירה. כאן מתחיל הפנים והמצב הרוחני של הבית.